Trappenhuisreiniging

Empire Facilitair is al ruim 20 jaar specialist in trappenhuisreiniging. Wij verzorgen dagelijks de schoonmaakdienstverlening van meer dan 1000 trappenhuizen. Dit doen we voor onder andere parkeerbedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s. We hebben hiermee ruime ervaring met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van trappenhuizen en bieden een uitstekende kwaliteit en service.

Vaste vertrouwde medewerkers

Voor de schoonmaak van uw complex werken wij uitsluitend met opgeleide fulltime medewerkers. Zij volgden onder andere een specifieke opleiding voor trappenhuisreiniging. Onze opdrachtgevers zijn gewend dat wij werken met vaste en vertrouwde gezichten. Dit is prettig, want zo garanderen we een stabiele personeelsbezetting en borgen we de kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarnaast zien uw gebruikers dezelfde vertrouwde medewerkers in de trappenhuizen.

Werkprogramma op maat

Op basis van uw eisen en wensen, de inventarisatie van uw complex en onze jarenlange ervaring werken wij een werkprogramma op maat uit. We specificeren de werkzaamheden, frequenties en kosten op handelingsniveau, zodat we de kosten kunnen aanpassen aan uw budget. Hiermee zijn de schoonmaakkosten van uw complex altijd transparant en up-to-date.

Trappenhuisonderhoud door Empire

  • Gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers
  • Ruime ervaring in de branche
  • Zoveel mogelijk beperking van overlast voor bewoners en bezoekers
  • Vaste contactpersoon en korte lijnen 
Vrijblijvende offerte aanvragen