Over Empire

De start van Empire Cleaning was in 2000 en tussentijds hebben er grote veranderingen plaatsgevonden waardoor het bedrijf is gegroeid tot het huidige Multi Service bedrijf Empire Facilitair bv.

De organisatie Empire is transparant en de communicatielijnen zijn altijd kort. Veel grote schoonmaakbedrijven kennen vaak langzame bedrijfsprocessen en zijn gefocust op het binnenhalen van grote klanten. Natuurlijk, wij staan er wel open voor, maar de ervaring leert dat de wensen van de klant vaak naar de achtergrond verschuiven. Met Empire is dat niet het geval. Empire heeft ruime ervaringen opgedaan met grote klanten tot hun tevredenheid.

DUURZAAM EN VEILIG WERKEN

Empire heeft goed opgeleide medewerkers. Dit is ook een eis van ons bedrijf. Hierdoor wordt er niet alleen veilig gewerkt, maar hebben onze medewerkers ook meer plezier in hun werk. Dit zien wij terug in een laag personeelsverloop en een ziekteverzuim dat ver onder het Nederlandse gemiddelde ligt (6,5%). Wij creëren duurzame relaties met onze medewerkers. Wij investeren o.a. in hen door gedegen opleidingen. Empire heeft eigen vaktechnische opleiders in dienst om de medewerkers te trainen binnen het bedrijf en tevens op locaties. Onze medewerkers worden snel en vakkundig van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken op de hoogte gebracht. De nieuwste schoonmaakmethodes en materialen worden door Empire opgepakt en toegepast. Zeer weinig bedrijven leiden hun medewerkers op van A tot Z. Bijna altijd wordt opleiding uitbesteed aan externe bedrijven. Dat geldt zeker voor de grote schoonmaakbedrijven. Wij hebben en maken tijd voor onze medewerkers. De medewerkers van Empire zijn dan ook in het bezit van een erkend schoonmaakdiploma. Onze eigen opleiding werkt positief op onze medewerkers en de bevestiging zien wij terug in de feedback die wij krijgen van onze tevreden klanten. In ons opleidingscentrum bestaat ook de mogelijkheid voor externe bedrijven om door ons vaktechnisch personeel opgeleid te worden in diverse disciplines: basiscursus microvezel eventueel aangevuld met traditionele schoonmaak, basiscursus vloeronderhoud, cursus schoonmaak trappenhuizen, schoonmaak particulieren met als (eventueel) einddoel een officieel examen, afgenomen door examinatoren van de RAS (Stichting Raad voor de Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche te ’s-Hertogenbosch).

BETAALBARE SERVICE OP MAAT

Iedereen heeft eigen wensen en voorkeuren. Wij respecteren uw wensen en vullen die graag in overleg voor u in want al onze klanten zijn daarin uniek. Uw wensen zullen wij vertalen in een uitvoerbaar proces te meer omdat schoonmaakonderhoud altijd maatwerk is. Empire hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten, zodat wij adequaat kunnen reageren op veranderde wensen of veranderingen in de schoonmaakbranche via de bestaande korte lijnen. Zo blijven de klanten en wij altijd up-to-date. Onze medewerkers kunnen en willen ook in dit proces een grote rol spelen en zullen zich hierin flexibel opstellen. In onze offertes geven wij altijd helder aan welke diensten wij voor u kunnen invullen. Dit doen wij door maatwerk af te leveren dat geheel voldoet aan de wensen en eisen die u stelt. Dat is ook het specialisme van Empire. Onze kracht zit in onze gemotiveerde en goed opgeleide, professionele medewerkers. Zoekt u een bedrijf dat zeer scherp is op service en dienstverlening. Zoekt u een innovatief bedrijf dat schoon maakt op een verantwoorde en efficiënte wijze en dat uw werk uit handen neemt tegen scherp concurrerende prijzen. Op dit moment vinden steeds meer bedrijven hun weg naar Empire Facilitair bv. Een betrouwbare partner in de schoonmaak !