Basisopleiding schoonmaken

Heb jij oog voor een schone omgeving?

In deze praktijkopleiding leren medewerkers alles over het schoonmaken met microvezel, de standaard binnen de schoonmaakbranche: ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, sneller en éffectiever.

Opzet en opleidingsduur
De Basisopleiding Schoonmaak bestaat uit zes dagdelen van 3 uur en het examen is hierbij inbegrepen. Lesdagen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag. 

Aantal deelnemers
Minimaal 8

Toelatingseisen
Aan de opleiding worden geen toelatingseisen gesteld.

Examen en diplomering
Empire zorgt voor aanmelding van de deelnemers bij het RAS-Examenbureau. Het examen wordt afgenomen op locatie door het landelijk erkende RAS-examenbureau. Zij verzorgen de oproep en plannen voor elke cursist afzonderlijk het examen in. Gedurende een uur wordt zowel de theoretische als praktische kennis van de cursist getoetst. Er wordt naar gestreefd om het examen op de leslocatie af te nemen. Het examen is bij de cursusprijs inbegrepen, een herexamen wordt extra in rekening gebracht. Na het behalen van het examen voldoen de medewerkers aan de door de RAS vastgestelde eindtermen en ontvangen zij het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaak. 

Prijzen en vergoedingen
Prijs per deelnemer, excl. BTW: € 400,00

Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal en examen. OSB aangesloten bedrijven krijgen een vergoeding per deelnemer van de RAS.

InCompany opleiding
De Basisopleiding Schoonmaak kan ook voor deelnemers uit één bedrijf worden georganiseerd. Desgewenst op uw eigen locatie. Een InCompany opleiding kan op elk gewenst moment starten met een minimum aantal deelnemers van 10 personen.

Neem contact op
Wilt u meer informatie over de Basisopleiding Schoonmaak of wilt u meer weten over de InCompany mogelijkheden bij Empire?

Neem dan contact op met Empire Opleidingen.

070-4069945
opleidingen@empirefacilitairbv.nl

Direct inschrijven